اچ تی ال

اچ تی ال

اچ تی ال

اچ تی ال

دانلود پاورپوینت بلانچینگ 33 اسلاید


دانلود پاورپوینت بلانچینگ 33 اسلاید



پاورپوینت بلانچینگ 33 اسلاید پاورپوینت بلانچینگ 33 اسلاید فایل بصورت پاورپوینت در 33 اسلاید می باشد آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد:که در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا با تجزیه پکتین موجب کاهش قوام و ویسکوزیته ماده غذایی یا رب تولید شده می گردد. اما فعالیت همین آنزیم در محصولی نظیر آب سیب یا آب انگور مطلوب است زیرا با تجزیه پکتین به جداسازی ترکیبات معلق و شفاف سازی آب میوه کمک می کند.برای غیر فعال کردن آنزیمها از روشهای مختلفی استفاده می شود که از جمله بهترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:جلوگیری از ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت آنزیمهااستفاده از حرارت برای از بین بردن ساختمان پروتئینی آنزیمهااستفاده از ترکیبات بازدارنده فعالیت آنزیمی جلوگیری از دسترسی آنزیم به ترکیباتی که برای فعالیت آنها لازم و ضروری است.انتخاب واریته مناسب و یا زمین برداشت صحیحجداسازی سریع بافت ماده غذایی از قسمتهایی که دارای آنزیم فراوان می باشند. دانلود پایان نامه،دانلود کارآموزی،دانلود کارآفرینی،دانلود طرح توجیهی،دانلودمقاله،جزوه،پایان نامه،کارآموزی،طرح توجیهی،مقاله،جزوه،دانلود تحقیق،تحقیق دانشجویی،تحقیقات،مقاله،مقالات علمی،پاورپوینت،دانلود پاورپوینت





پاورپوینت بلانچینگ 33 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.